Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë

Femrat Muslimane Në Shkencë

Dr.Ferhunda Hasani, është një profesore, e shkencës së gjeologjisë, në Universitetin Amerikan të Kajros dhe është kryetare e Këshillit mbi Zhvillimin Njerëzor ...

17 Maj, E mërkurë