Lufta E Madhe Është Afër

Sipas të të njëjtit burim, me ndihmën e operacioneve të rezistencës në Bregun Perëndimor dhe mbështetjen e policisë kufitare jordaneze dhe patriotëve ...

05 Shtator, E martë

Politika Për Të Izoluar Iranin Dështoi

Në një intervistë për kanalin al-Mayadin, Ali Ekber Velajeti, Këshilltar i Udhëheqësit të Revolucionit Islamik iranian, Ajetullah Sejjid Ali Hamenei bëri deklarata ...

02 Shtator, E shtunë

Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë