Shifrat e reja pasqyrojnë brutalitetin izraelit ndaj palestinezëve!

Publikuar në Dhj. 1, 2021, 9:36 p.m.

Forcat e regjimit izraelit arrestuan 365 palestinezë, duke përfshirë 44 FËMIJË dhe 8 gra, në territoret e pushtuara palestineze gjatë muajit të kaluar, nëntorit.