Xhihadi Islamik: Irani jep raketa ndërsa ju na dërgoni kuponë shkrimi dhe ushqimesh!

Publikuar në Maj 4, 2022, 12:39 a.m.

Në fund të vitit 2012, një delegacion i madh nga vendet arabe erdhi për të na vizituar dhe na uroi për goditjen e Tel Avivit. Ne nuk i kemi goditur 'Tel Aviv' me kuponët që na keni dhënë. Po na dërgoni çanta shkollore, lapsa, goma, fletore dhe kuti me mjete gjeometrie. Na dërgoni shporta me oriz dhe gjellë me mish, në rregull, por ky nuk është problemi ynë!”, thamë.

Zyrtari i lartë i organizatës së Xhihadit Islamik Palestinez, Mohammed Shallah (vëllai i të ndjerit Ramadan Shallah, ish-sekretarit të përgjithshëm të Xhihadit Islamik) bëri deklarata goditëse në një program të transmetuar në TV Al-Quds Al-Youm në Gaza (24 prill 2022). ) :

"Ne jemi krenarë që jemi pjesë e Boshtit të Rezistencës të udhëhequr nga Republika Islamike e Iranit, Hezbollahu, Siria, Jemeni dhe Iraku. Ne jemi krenarë për këtë. Kush qëndroi kundër Amerikës kriminale, që vendosi këtë regjim izraelit në rajon, përveç Iranit, Hezbollahut, Houthiseve dhe të tjerëve.

“Ne u thamë arabëve: Dallimi mes jush dhe Iranit është se Irani po na mbështet me raketa. Në fund të vitit 2012, një delegacion i madh nga vendet arabe erdhi për të na vizituar dhe na uroi për goditjen e Tel Avivit. Ne nuk i kemi goditur 'Tel Aviv' me kuponët që na keni dhënë. Po na dërgoni çanta shkollore, lapsa, goma, fletore dhe kuti me mjete gjeometrie. Po na dërgoni shporta me oriz dhe gjellë me mish, në rregull, por ky nuk është problemi ynë!”, thamë.

“Ne goditëm Tel Avivin me raketa Fajr-5. Ju kërkojmë raketa, mortaja, raketa antitank, raketa tokë-ajër Strela. Ne duam t'ju qetësojmë plotësisht. Ne do ta bëjmë luftën. Ne nuk kemi nevojë që dikush të vijë këtu dhe të vdesë. Ne do të vdesim vetëm. Kemi ushtri, kemi komando dëshmorë, kemi luftëtarë; mijëra, miliona… Gjithçka që kërkojmë është mbështetjen tuaj në këtë çështje, ne do ta paguajmë këtë borxh në emrin tuaj.”Burimi : Medya Şafak