Zyrtari i Hamasit: Përmbytja në Aksa nuk do të ndalet derisa Palestina të çlirohet

Publikuar në Nën. 3, 2023, 6:33 a.m.

Khalid Kaddumi, përfaqësuesi iranian i lëvizjes Hamas, mbajti një fjalim në programin "Gaza: E fuqishme dhe e shtypur" e mbajtur sot në Sheshin Palestinë në Teheran.

Kaddoumi tha: “Ne nuk do ta ndalojmë operacionin Al-Aksa Flood derisa Palestina dhe të gjithë robërit të çlirohen plotësisht. "Përmbytja e Al-Aksa do të përfundojë me pranverën e lirisë dhe fitoren e Palestinës," tha ai.

Khalid Kaddumi tha gjithashtu: “Ne nuk kemi nevojë për ushtri. “Ju hapni kufijtë, popujt myslimanë të botës e dinë saktësisht se çfarë t'i bëjnë regjimit sionist”, tha ai.Burimi : Medya Şafak