Arabia Saudite njofton edhe për 8 vdekje të tjera nga COVID-19

Publikuar në Dhj. 29, 2020, 3:09 a.m.

Arabia Saudite njoftoi të shtunën 8 vdekje nga COVID-19 dhe 163 infeksione të reja.

Nga rastet e reja, 39 u regjistruan në Riad, 34 në Mekke, 21 në Medinë, 19 në Provincën Lindore, 16 në Asir, 5 në Najran dhe 4 në Jazan.

Numri i përgjithshëm i rikuperimeve në Mbretëri u rrit në 353,004 pasi 189 pacientë të tjerë u rikuperuan nga virusi.

Gjithsej 6,176 njerëz i janë nënshtruar virusit në Mbretëri deri më tani.Burimi : Arab News