Arabia Saudite njofton edhe për 5 vdekje të tjera nga COVID-19

Publikuar në Jan. 19, 2021, 10:28 a.m.

Arabia Saudite njoftoi 5 vdekje nga COVID-19 dhe 176 infeksione të reja të dielën.

Nga rastet e reja, 62 u regjistruan në Riad, 34 në Mekke, 32 në Provincën Lindore, 12 në Madinah, 7 në Asir, 5 në Najran dhe 1 në Jazan.

Numri i përgjithshëm i rikuperimeve në Mbretërinë Saudite u rrit në 356.687 pasi 146 pacientë të tjerë u rikuperuan nga virusi.

Një total prej 6,323 njerëz i janë nënshtruar virusit në Mbretëri Saudite deri më tani.Burimi : Arab News