Daniel Day Lewis

  • image

Nga Afër/..

Në vitin 2005, aktori Daniel Day-Lewis vizitoi Gazën dhe dëshmoi nga afër arrogancën dhe krimet e pushtuesit cionist. Për të rrëfyer përvojën, ...