Mk Bhadrakumar

  • image

Ngritja Dhe Rënia E Një Oligarku Rus

Paraardhësit e Prigozhin janë të paparashikueshëm. Por është plotësisht e imagjinueshme që ky njeri, i cili konsiderohet të ketë ndikim tepër të ...