Afganistani zhvillon Garat Ndërkombëtare Kur’anore në Internet

Publikuar në Dhj. 27, 2020, 12:01 a.m.

Asambleja Kur'anore Shejh  Abdul Kabir në Afganistan ka organizuar një Gare Ndërkombëtar të Kur'anit.

Gara e quajtur Siraj al-Kabir, po mbahet në internet në kategorinë e kendimit  të Kuranit.

Pjesëmarrësit nga 25 vende po garojnë në ngjarjen Kur'anore.

Pretenduesit, të prezantuar nga qendrat kryesore Kur'anore të vendeve të tyre përkatëse, u dërgojnë organizatorëve skedarin video të regjistruar të kendimit të tyre.

Afati i fundit për dorëzimin e dosjeve është e hëna, 28 dhjetor dhe fituesit do të shpallen në ceremoninë përmbyllëse të Xhuman, me 1 Janar 2021 .

Fituesit do të shpërblehen me para të thata dhe çertifikata.Burimi : IQNA