Israel Shamir

  • image

Periudha Festive E Trumpit

Në këtë kohë të vitit është shumë errësirë Veri. Dielli lind në orën 10 të mëngjesit dhe perëndon në 3 të mbrëmjes. ...

Çlirimi I Skllevërve

Fitorja elektorale e Donald Trump ka zbuluar energjitë tektonike të panjohura më parë në shkallë pa precedenë ndonjëherë. Bota ka ndryshuar, shumë ...

Në Turqi Do Të Vendosë Populli

Elementi më i spikatur i këtij grushti të shtetit të dështuar në Turqi ka qenë reagimi i popullit turk. Komplotistët e kryen ...

Rusët 'Ngasin' Shpejt

Zona përreth stacioneve qendrore të Moskës duket si Alepo, pas një sulmi ajror. Rrënoja, ndërtesa të shkatërruara, buldozerët që mblidhen si në ...

Lavjerrësi I Ukrainës

1.       Dy pushtimet   Gjasat janë të mëdha në Ukrainë: pas grushtit të shtetit, Krimea dhe Donbasi kanë pohuar të drejtën e tyre ...

Revolucioni I Kaftë I Ukrainës

Unë jam një tifoz i madh i Kievit, një qytet i dashur, ne karakter të këndshëm boregjez, me restorante të shumta të ...

Kepi I Shpresës Së Mirë

Trazirat në SHBA, ndjekja e një të çmenduri me makinë në DC, mbyllja e qeverisë federale dhe pakujdesia e borxheve, janë pasoja ...